PELTIKATOT JA MUUT PELTITUOTTEET ASENNUKSINEEN TURUN SEUDULLA

Ota yhteyttä

Liedon peltiasema Oy valmistaa peltikatot, peltiseinäelementit ja muut peltituotteet rakentajan ja remontoijan vaihteleviin tarpeisiin Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat meiltä helpot ja nopeat asennukset avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää tuotteistamme ja palveluistamme ja ota yhteyttä!

Laadukkaat peltituotteet mittojen mukaan

Saat yritykseltämme laadukkaat, mittojen mukaan valmistetut peltituotteet rakennustyömaille ja remonttikohteisiin. Valmistamme tuotteita sekä yritysten että esimerkiksi yksityisten kotitalouksien vaihteleviin tarpeisiin. Saat meiltä yksittäiskappaleet tai vaikka suuremmatkin tuote-erät tilanteen mukaan. Otamme vastaan myös erilaisia projekteja.

Tuotteisiimme kuuluvat muun muassa:

  • peltikatot, muun muassa konesaumakatot

  • julkisivupellit ja kasettiseinät

  • piipunpellit

  • ikkunapellit

  • räystäs- ja päätylistat

  • kynnyspellit.

Pellitykset ammattitaidolla kaikenlaisiin kohteisiin

Saat meiltä myös peltien asentamisen paikalleen kaikenlaisissa kohteissa. Otamme vastaan eri kokoisia toimeksiantoja yrityksiltä ja yksityisiltä kotitalouksilta. Toteuttamiimme kohteisiin kuuluu muun muassa kerrostaloja, omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomen alueella.

 

Teemme esimerkiksi valmiit peltikatot ja toteutamme julkisivujen pellitykset. Pistämme tarvittaessa myös peltilistat, ikkunapellit ja piipunpellit uusiksi. Voit kysyä asiantuntevaa apuamme kaikenlaisiin peltialan töihin – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kattojen ja julkisivujen varma tekijä

Liedon peltiasema Oy tunnetaan laadukkaiden kattotöiden ja julkisivujen tekijänä. Saat meiltä kattoasennukset ja julkisivuasennukset helpolla avaimet käteen -periaatteella. Pakettiin kuuluvat materiaalit ja kaikkien tuotteiden asennus paikoilleen.

 

Olemme ehtineet palvella asiakkaita Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa jo yli 10 vuoden ajan. Peltitöistä meillä on kokemusta noin 20 vuotta. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja ota yhteyttä! Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Ota yhteyttä